BEHA fűtés, egyszerűség, minőség

Ezzel a két szóval lehet a legjobban kifejezni a BEHA fűtésrendszert, ugyanis ez a két legfontosabb jellemző, amelyet az elektromos fűtést használók leginkább elvárnak.

Legyen egyszerű! Azaz ne legyen bonyolult!

Mi a dolga egy fűtőpanelnek?
Szerintünk az, hogy biztonságosan és kiszámítható módon biztosítsa a meleget a fűtendő helyiségben. A BEHA ilyen.
A norvég minőség és gyártási normák pedig garantálják azt, hogy ez hosszú éveken keresztül meg is valósuljon. A BEHA ezt tudja.

Nordart Körmend

Precíz hőmérséklet beállítás

A fűtőtest rendelkezik beépített termosztáttal, melyen egyszerűen beállítható a kívánt hőmérséklet és a készülék ezt fogja garantálni a fűtendő helyiségben. A fűtőpanel felszerelést követően azonnal használatra kész, nem okoz gondot a beállítás idős embereknek, gyerekeknek sem, továbbá a biztonság növelése érdekében a gyár ingyenesen biztosítja a termosztát takaró lapkát.

Vízmentes kivitel

Minden fűtőpanel ip 24-es védettséggel rendelkezik, ami a vízmentesség tekintetében a „fröccsenő víz ellen védett” kategória. Ennek alapján használható a készülék minden egyéb ráfordítás nélkül fürdőszobákban, zuhanyzókban, vizes helyiségekben, azonban vízsugárnak kitenni nem szabad. A kapcsológomb vízzáró gumival ellátott, a termosztát takaró lapka is fizikai védelmet nyújt a fröccsenő víz ellen.

Választható energiatakarékos modul

Mellyel átlagosan 15% költség megtakarítás érhető el A Beha termékcsalád kiegészíthető energiatakarékos modullal, ezzel a fűtőanel műszaki tartalma megváltoztatható, és a fűtésszámla csökkenthető. A modul gyakoraltilag egy egyszerű időzítő, mely alkalmassá teszi a készüléket arra, hogy igazodjon a használója életviteléhez (munkaidő program,éjszakai program, hétvégi program). Amikor nem tartózkodunk a helyiségben célszerű a hőmérsékletet csökkenteni, ezzel energiát tudunk megtakarítani. Ahhoz, hogy ezt ne kelljen nap, mint nap kapcsolgatni, a modul segítségével automatikussá tehető. Például, ha valaki minden nap 8-16:00- ig dolgozik, akkor célszerű a nappali munkaidő programot használnia, és 8-15:00 között 5 °C-al alacsonyabb hőmérsékletet tartani a szobában.

Helytakarékos megoldás

A fűtőpanelek magassága 40 cm, a hossz a teljesítmény függvényében változik. Nem foglal sok helyet a falon, a hagyományos radiátoroknál jóval kisebb helyen elfér. A panelek vezetékelése dug villás kivitelben készül, ha új építésről van szó, célszerű úgy kialakíttatni a panelhez futó vezetékeket, hogy azokból semmi ne látszódjon. Nincsenek tehát ronda csövek a falon, nem hangsúlyos a falon a fűtőtest jelenléte. A panel a környezetbe simul, diszkréten megbújik bármilyen környezetben.

Melyek a legfontosabb előnyei a BEHA fűtőpaneleknek?

Egyszerűen kezelhető termosztát

Gyors és egyszerű hőmérséklet állítási lehetőség.

Egyszerűség, minőség

Biztonságosan és kiszámíthatóan biztosítja a meleget

Kiváló ár-érték arány

A piacon kapható minőségi elektromos fűtőpanelek között vezet az árával

Választható wifis irányítás

Távolról kontrollálható fűtési beállítások

5 év garancia minden BEHA fűtőpanelre

És 20 év alkatrész biztosítás a modellekhez.

Akár 24 óra alatt kiépíthető fűtés

Könnyen felszerelhető fűtőpanelek, csatlakozóval.

Nincs karbantartási költség

Nem szükséges a fűtés évenkénti felülvizsgálata

Vízmentes kivitel

IP24-es védelme miatt telepíthető fürdőszobákba, és olyan helyiségekbe, ahol vízpára keletkezik.

Általánosságban felmerülő tudnivalók

  • A BEHA fűtőkészülék önálló fűtésre tervezett fűtőpanel, mely minden fűtési körülményre ajánlott.
  • A BEHA fűtőtest egy „dobozos” termék, nem vállalunk beszerelést, mert erre nincs szükség.
  • A készülék felszereléséhez nem kell villanyszerelő segítségét kérni, kivétel, abban az esetben, ha direktben szeretné bekötni, azt villanyszerelővel kell végeztetni. A vezeték elvágása nem jár garanciavesztéssel.
  • Ha az első használat során égett szagot érez, az nem probléma, leég a fűtőbetétről a gyártás során lerakódott szennyeződés, és védőzsír.
  • A készüléket csak oldalfalra lehet szerelni, lehetőleg ablak alá a padlószinttől kb 20 cm-es magasságban, mennyezetre, ajtó fölé nem szerelhető.
  • A BEHA nem infrapanel, nem bocsát ki sugarakat, egyszerűen a termodinamika elvén működik, mint egy hagyományos radiátor, egészségre ártalmatlan.
  • A fogyasztása elsősorban az épületfizikai paraméterektől függ, fogyasztás kalkuláció ügyfélszolgálatunktól kérhető, melyre garanciát vállalunk.
  • A készülék 5 év cseregaranciával kerül forgalomba.
  • 1-2 készüléket a hagyományos háztartási hálózatok elbírnak, több készülék telepítése előtt célszerű kikérni az ügyfélszolgálatunk, vagy minősített villanyszerelő véleményét, és célszerű a hálózatot ellenőrizni.

Galéria

Bárhol alkalmazható, ahol elektromos áram van: ajánlott lakásokba, házakba, üzlethelyiségekbe, nyaralókba.
Leginkább egy lapradiátorhoz hasonlítható, kecses, vékony korszerű kivitelben.
A rendszer legnagyobb előnye, hogy nem szükséges szakember segítsége a felszereléséhez:
egyszerűen a falra kell csavarozni, bekapcsolni és kész.
Az ilyen fűtés kiépítésével már a beruházás fázisában jelentős összeget takaríthatunk meg.